GOOD FOOD
Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht,
helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen,
zie hieronder voor de allergenen.
SNACKS
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
zeeuwse spek, rauwe ham met kimchi en houtskoolmayonaise 14
Wilde wadoester met kombucha 4 p.st.
zuurdesembrood van Lavett met boter van het moment 5.5
gerookte vis van Jan 9.5
Italiaanse pickle met crackers van Gruyere, noten en specerijen 8
gefrituurde aardappelgratin met spekbokkingmayonaise en palmkoololie 8.5
GERECHTJES 2-3 p.p.
!11
raap / salsa / ramenas / mosterdzaad / boekweit 12
soja, mosterdzaad
judasoor / raddicio / gepekelde pastinaak / zonnebloem - knoflook 14
ui, knoflook
spitskool / aardappel / vegan XO saus 12
soja, ui, knoflook
knolselderij / soubise / gepofte ui / jalapeno 13
ui, lactose
asperges / ajo blanco / prei-olie / koffie 15
ui, knoflook, amandel
koolraap / gerookte ricotta / miso schuim / cashewnoten 14
soja, lactose, noot
pieterman / wortel / zee-eik / beurre blanc 16
lactose, lupine en soya
heilbot / beurre noisette / 5-spice / spinazie / peterselie 16
gluten, soja, schaal-schelp, lactose, knoflook
prei / gedroogde ham / daslookolie 14
gluten, lactose
runderhart / spruiten / peterseliewortel / bieten tare 16
soja, lactose en gluten
NA
krokante bonen met karamel, cake en rabarber coulis 9
lactose, gluten, noot.
cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met
gekarameliseerde hazelnoten 9 alleen op di + wo 9
lactose, gluten, noot
Espresso Martini met quidam chocolat 9.5
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
vega/vis of vlees + 3
ALLEEN ZATERDAG 12:00 -16:00 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU 30 p.p.
vega/ vega/vis of vega/vlees
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5